İlk zamanları yaşım küçük, ailem de bu konulara çok uzak muhafazakâr bir aile olduğundan, son zamanları da geri kalan yaşamımı bir feminist olarak geçireceğimin belirtilerini göstermiş olsam da okumalara başlamamış olduğumdan dolayı fırsatım varken o dergi elime hiç geçemedi. Tam da inandığım şeyi doğru düzgün temellendirmek ve beni eleştirenlere düzgün bir cevap verebilmek adına ertelemeyi bırakıp okumalara başlamışken bu sefer de dergi kapanıverdi... Birçok kitap okudum ama bu dergi bende bir yara, bir ukte olarak kaldı... Hiçbir şekilde basılı hâlde bulamadım, pdf bulayım dedim ama onun da 18. sayı dışında elimde bir pdf si mevcut değil. O sayı çok güzeldi, keşke diğerlerini de okuyabilsem... Keşke birilerinin elinde pdf olsa... Keşke birileri elinellerindeki basılı dergileri bilgisayarda taratmış olsa(Yok mudur acaba Amargi okumak isteyen bu hüzünlü kızkardeşine yardım edebilme ihtimali olan biri? )
Feminist Sözlük fikri Feminist Mutfak'ta pişirilmiş, sosyal mecraya servis edilmiştir. İçeriklerden yazarların kendisi sorumludur; cinsiyetçi söylemlere ise meydan verilmez. İletişim: info@feministsozluk.com
Yorumlar
"Sahi sizin kadin kahramanlariniz kim?"